DE HU'S ASIAN CUISINE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Hu's Asian Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:06 Prima niks te klagen.
24 nov 2022 om 6:49 Lekker en goede hoeveelheid, soep was omgevallen dus al het eten dreef in de soep, gebeld, werd direct opnieuw gemaakt en bezorgd zonder enig gezeur !! Dus goede service!!
21 nov 2022 om 8:01 Eten was perfect lekker. Bezorgtijd was wat aan de lange kant. Maar kan druk zijn geweest
20 nov 2022 om 22:13 Eten: heerlijk. Bezorgen duurt veel te lang (3x besteld en altijd extreem lang wachten)
19 nov 2022 om 20:52 Voelde alsof het dagen duurt voor de levering omdat ik zo een zin had in chinees, ik bestelde tijdens de drukste periode op een zaterdag avond dus 50 minuten ik dik op tijd. Het eten was zo lekker, was gied heet en heel veel. Fantastisch, Fantastisc
15 nov 2022 om 12:27 Altijd prima
14 nov 2022 om 21:47 Eten was lekker, bezorging duurde wel super lang. Niet heel handig als de kinderen weer optijd naar bed moeten….
13 nov 2022 om 18:32 Het eten was perfect. Volle bakjes.en de smaak was prima.wij komen terug.
10 nov 2022 om 19:58 Eten was zeer lekker en werd snel bezorgd. Ik had bij de opmerkingen aangegeven een bepaald gerecht zonder champignons. Helaas is hier geen rekening mee gehouden.
6 nov 2022 om 10:33 Ruim 40 min later dan de gevraagde bezorgtijd. We begrijpen dat het drukke tijden zijn, maar als je deze bestelling einde van de ochtend al plaatst, heel vroeg dus. Dan vinden wij het zeer bijzonder dat dit zo mis kan gaan.
4 nov 2022 om 20:29 Lauw, bakjes stuk en laat. In de tas was het een moeras, Had ik dat geweten hadden we Sushi gegeten. Helaas was het niet waard....
30 okt 2022 om 21:21 Het eten was heerlijk , bezorging duurde erg lang. Kwam vast door de drukte. Vriendelijke bezorgster