DE HU'S ASIAN CUISINE

DE HU'S ASIAN CUISINE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Hu's Asian Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 7:55 Slecht er stond afhalen ruim van te voren besteld heb meteen gebeld was geen probleem ze zouden het komen brengen ze zouden om 18:45 komen maar heb om 19:00 gebeld 19:30 was het er eindelijk en waren ze ook nog een maaltijd vergeten bestel hier niet
27 jun 2022 om 22:09 Snelle en nette bezorging. Ik vond het eten alleen erg zout.
27 jun 2022 om 20:21 De gerechten waren wat flauw van smaak in vergelijking met andere chineze restaurants.
24 jun 2022 om 22:23 Lekker een snel
23 jun 2022 om 11:25 Heerlijk gegeten in de opgegeven bestelde maaltijd wij vinden het een aanrader. Keep up the good work. Bezorging ook prima vriendelijke mensen.
20 jun 2022 om 22:37 Goed te doen en warm vriendelijke bezorger
19 jun 2022 om 21:37 Het eten was erg lekker en de bezorging erg goed, Maar er zaten geen grote loempia,s bij,alleen 4 kleintjes! Volgens mij had ik 2 loempia,s van € 4,50 euro besteld,! Ik was €38,55 kwijt aan een combi menu + 2 loempia s+ nasi en bami en Kroepoek,
11 jun 2022 om 5:50 Het eten was lekker het was alleen wat jammer dat de saus uit de bakjes waren gegaan met bezorgen dus alles zat onder let daar dus wat op
6 jun 2022 om 20:49 Het eten is niet na 70 maar na ruim 160 minuten eindelijk bezorgd. Ik stond al een ei te bakken als noodmaaltijd. Wat een schandalige lange wachttijd! Geen verontschuldigingen of excuses. Niet bereikbaar per telefoon, heb zeker 10 keer gebeld.
6 jun 2022 om 12:30 Heerlijke maaltijd gegeten vlees was lekker mals en de loempia zoals deze moet zijn goed gevuld ik vind het top.
5 jun 2022 om 20:03 Snel geleverd, goede smaak en grote portie! Aanrader!
3 jun 2022 om 20:50 Heerlijk gegeten. Kost een paar centen maar dan heb je ook wel wat